INCHIDERI TERASE

Inchidere terasa cu folie/pret excelent!

Inchideri terase si foisoare cu folie rezistenta si durabila la pret potrivit pentru dumneavoastra!

Realizam sisteme de inchidere terase cu policristal transparent 0,8 mm pentru foisoare, solutie sigura si ideala pentru spatii exterioare. Inchidem terasa cu folie transparenta si protejam incaperea de frig, zapada, ploaie, etc. pentru a oferi un climat cat mai confortabil. De cele mai multe ori, sistemul de inchidere al teraselor se face pe o structura din lemn, iar folia transparenta este consolidata cu PVC, astfel ca va puteti relaxa pe terasa,  sau foisorul dvs. indiferent de anotimp. Solutii de inchidere a terase cu folie cu capse si bride, cu folie transparenta incasetata sau necasetata de la OBLONCONFORT.

Inchide terasa Acum!

Cere oferta pentru inchiderea terasei aici?

15 Ani De
Experienta

Inchidere terase cu preturi accesibile!

Inchideri terase cu folie, capse si bride

Folia cu capse si bride OBLONCONFORT reprezinta un avantaj pentru ca se poate produce in diferite forme si reprezinta o metoda eficienta, mai putin costisitoare, iar in acelasi timp un raport calitate-pret excelent. Prinderea se face cu butoni din nylon, iar sistemul are prevazut capse zincate. Capsele vor fi aplicate pe margine, la o distanta relativ mica una fata de cealalta.

Inchiderea de terase si foisoare cu capse si bride este eficienta pentru structurile din lemn si reprezinta o metoda ideala impotriva starilor atmosferice neprielnice. Produse practice si des utilizate de restaurante, cafenele, hoteluri etc. ca masura de protectie pentru clienti.

Model inchidere terasa

Sistem inchidere terasa

Idei inchidere terasa

Solutii inchidere terasa

PORTOFOLIU

Poze/ imagini inchideri terase cu capse si bride!

inchidere terase cu preturi accesibile!

Inchidere terase cu rulouri transparente neincasetate

Ruloul transparent neincasetat este un produs folosit inchiderii balcoanelor, teraselor, foisoarelor, etc., de forma unui copertine cu rulare si se asambleaza cu ajutorul unor console cu prindere, fara a dispune de o rama care sa incorporeze folia. Acestea va asigura terasa pe timpul anotimpurilor reci si va ajuta sa economisiti, ele nefiind afectate de zapada sau vant puternic. Se actioneaza cu ajutorul unei manivele sau electric, cu o rama dubla pentru a oferi rezistenta si dispun de folie transparenta laminata pentru claritate.

Rulourile transparente neincasetate OBLONCONFORT sunt solutia ideala pentru orice tip de incapere, chiar si inaltimi de 3 metri.

Ruloul transparent neincasetat nu are nevoie de o ingrijire speciala.

Usurinta la montaj

Rama dubla

Protectie UV

Design aspectuos

15 Ani De
Experienta

PORTOFOLIU

Poze/ imagini rulouri transparente necasetate!

beneficii

Daca inchizi terasa cu noi!

Oblonconfort ofera numeroase beneficii daca alegeti sa inchideti terasa sau foisorul dumneavoastra cu folie transparenta! Vedeti mai jos beneficiile dumneavoastra!

Pret foarte bun!

Inchideri terase cu rulouri transparente casetate

Ruloul transparent casetat este ideal pentru spatiile exterioare, cafenele si restaurante, foisoare de gradina, dar totodata o varianta eficienta pentru cladiri sau spatii semi-inchise.

Acesta este fabricat dintr-un sistem cu tambur, facut sa reziste la zapada, vant, ploaie, etc. si sa ofere un avantaj prin manevrabilitatea rapida, actionand o manivela.

Denumirea de rulou casetat provine datorita foliei transparente care gliseaza prin ghidaje laterale de aluminiu, culorile fiind optionale. Designul este unul simplu si elegant, caseta de stocare fiind una discreta.

Rabatabil, ruloul casetat poate fi cu motor sau manual si admite amenajarea acestuia in asociere cu pergole care ofera o solutie completa de protectie.

PORTOFOLIU

Poze/ imagini rulouri transparente casetate

Alege cea mai buna solutie de inchidere a terasei!

Iti oferim posibilitatea sa adaptezi spatiul tau la sistemele noastre. Trebuie doar sa ne contactezi si iti oferim solutia!

Testimoniale

Ce spun clientii despre inchiderea terasei!