15 Ani De
Experienta
  • Profesionalism si experienta in domeniu..
  • Promptitudine si punctualitate in afaceri.
  • Corectitudine si realizare la timp a proiectelor.

CINE SUNTEM

Realizam Sisteme De Inchidere & Acoperire Moderne

Inca de la inceput ne-am ghidat dupa trei valori pe care noi le consideram esentiale : inovatie, profesionalism si promptitudine. In continuare punem mare pret pe pastrarea intacta a acestor principii care ne recomanda si datorita carora am evoluat. La fel ca si noi, produsele pe care firma noastra vi le ofera sunt in continuu proces de inovare, fiind accesorizate si adaptate la tehnologia de astazi.

OBLONCONFORT este o firma cu capital integral romanesc ce are la baza producerea si comercializarea produselor destinate domeniului umbririi si a inchiderilor de terasa, balcoane, foisoare. Avem o oferta diversificata de produse, de la folie transparenta pentru inchiderea teraselor, copertine retractabile, pergole, ruloruri exterioare, pana la usi de garaj tip rulou.

Ne recomanda vasta experienta in domeniu, calitatea produselor si serviciilor noastre, precum si solutiile oferite fiecarui client in parte in functie de proiectul dorit pentru locuinta sa. Fiecare client este unic astfel ca avem o gama variata de lucrari, personalizata dupa cerintele acestuia.

Puteti vedea si testa produsele noastre in cadrul Showroom-ului pentru o viziune complete si precisa asupra functionalitatii sistemelor noastre, intr-un cadru profesionist, amenajat special.

terrace

430

+ Proiecte Realizate
team

350

+ Clienti Multumiti
worker

25

+ De Specialisti
tool

15

+ Ani De Experienta