COPERTINA RETRACTABILA

Copertina retractabila terasa si balcon

Copertina retractabila terasa si balcon - Sunt foarte usor de adaptat pentru toate nevoile clientilor, chiar daca sunt montate intr-un restaurant, cafenea sau balconul terasei dvs. Un sistem de umbrire cunoscut si apreciat in intreaga lume, fie ca le vom folosi in plan vertical sau orizontal, ele ne vor ajuta sa mentinem controlul temperaturii, a luminii, ba chiar ne vor feri de privirile trecatorilor. Toate copertinele noastre sunt retractabile, iar accesoriile necesare functionarii, beneficiaza de garantie, ele provenind din cadrul UE.

copertina retractabila pentru tine!

Cere oferta de copertina pentru terasa si balcon aici?

15 Ani De
Experienta

TERASA SI BALCONUL TAU SUNT PROTEJATE!

Copertine retractabile cu brate pentru terase

Copertine retractabile cu brate OBLONCONFORT sunt folosite impotriva ploilor de vara, dar si pentru protectia solara. Ca si avantaj pentru acest tip de copertina retractabila cu brate punctam faptul ca traficul pe sub aceasta nu este in nici un fel influentat cand este deschisa, datorita bratelor care ajuta sa sustina materialul. Copertinele retractabile cu brate sunt folosite in deosebi pentru umbrirea vitrinelor si teraselor stradale, atat pentru protectia solara, dar si pentru vizibilitatea produselor in conditii relaxante. Cu o lungime minima de 2 metri si maxima de 7 metri, deschidere minima de 1,6 metri si maxima de 4 metri, ele pot fi inscriptionate in functie de doritele fiecaruia. Copertinele pot fi incasetate ( cand este inchisa, bratele si materialul sunt protejate de intemperii cu ajutorul unei casete de aluminiu) si neincasetate ( avem nevoie de aparatoare sus pentru protectia materialului cand este inchisa). Culoarea materialului poate fi uni sau multicolora, iar actionarea poate fi manuala sau electrica ( senzor de vant).

Copertina laterla terasa

Copertina terasa policarbonat

Copertina electrica terasa

Copertina impermeabila terasa

PORTOFOLIU

Poze /imagini copertine retractabile

COPERTINE RETRACTABILE PENTRU TERASA SAU BALCON LA PRETURI ACCESIBILE!

Copertine retractabile verticale cu brațe mobile cu carlig

Copertine retractabile verticale PENTRU TERASA SAU BALCON cu brate mobile cu carling  - Au la baza un principiu destul de simplu. Materialul coboara, este prins in plan vertical sau inclinat la nivelul balustradei cu ajutorul bratelor rotative care indeparteaza materialul cu maxim 60 cm in pozitia dorita. Acest tip de copertina verticala cu brate mobile cu carlig reprezinta un avantaj vara pentru ca permite o ventilatie buna a aerului, dar si o rezistenta la vant si ploi. OBLONCOFORT recomanda o dimensiune maxima de 4,5 metri in lungime, o deschidere de 2,2 metri, iar culoarea poate fi uni sau multicolora.

Ventilatia aerului

Rezistenta la vant

Rezistenta la ploi

Culori la alegere

15 Ani De
Experienta

PORTOFOLIU

Poze /imagini copertine retractabile

beneficii

Avantaje copertina retractabila!

Oblonconfort ofera numeroase beneficii daca alegeti copertinele pentru terasa sau balcon! Vedeti mai jos beneficiile dumneavoastra!

Pret foarte bun!

Copertina retractabila pe role pentru balcon

Copertina retractabila pe role pentru balcon, la fel ca cea cu brate mobile, este folosita adesea pentru balcoane. Ele pot fi montate la terasele care sunt amplasate in zone cu curenti si cele care duc lipsa de perete in partea de sus. Materialul aluneca cu ajutorul rolelor( 2, 3 tevi de un tol), iar dimensiunea maxima este de 7 metri lungime cu deschidere de 4 metri.

Materialul sau panza folosita pentru copertinele retractabile pe role poate fi inlocuit cu folie transparenta.

PORTOFOLIU

Poze /imagini copertine retractabile balcon

COPERTINE RETRACTABILE PENTRU BALCON LA PRETURI ACCESIBILE!

Copertina retractabila tip rulou pentru balcon

Copertina tip rulou pentru balcon este proiectata sa durereze si sa ofere o protectie reglabila, dar si sa reduca temperaturile. Copertina retractabila pentru soare, tip rulou OBLONCONFORT are in dotare o manivela, de circa 1,5 metri pentru reglare si este ideala pentru montajul deasupra usilor si ferestrelor. Cu un aspect uniform si un montaj pentru o varietate de suprafete, include si accesorii pentru fixare in beton, iar culoarea poate fi uni sau multicolora, in functie de preferintele dvs.

copertine retractabile personalizate

Copertine retractabile din panza

Copertine parasolare retractabile

Oferte copertine retractabile

15 Ani De
Experienta

PORTOFOLIU

Poze /imagini copertine retractabile rulou balcon

Pret foarte bun!

Copertina retractabila tip marchiza

Copertina retractabila tip marchiza sunt o metoda de protectie pentru suprafetele mici sau mari, cu o dimensiune de la 0,5 metri la 5,5 metri si cu raza de la 0.5 metri la 1,5 metri. Structura marchizelor OBLONCONFORT este din PVC si aluminiu, iar caracteristica principala a lor este ca montate la geam, impiedica patrunderea razelor solare in interior, iar in cazul firmelor sunt un puternic impact de publicitate prin imprimarea logo-ului sau numelui firmei.

PORTOFOLIU

Poza/imagini copertina retractabila tip marchiza

Pret foarte bun!

Copertine cu brate fixe si mobile

Copertine cu brate fixe si mobile - Protecție și flexibilitate pentru exteriorul casei tale. Copertinele reprezintă o soluție practică și estetică pentru a proteja spațiul exterior al casei tale de soare, ploaie sau alte condiții meteorologice nefavorabile. Există două tipuri principale de copertine: cele cu brațe fixe și cele cu brațe mobile. Fiecare dintre acestea oferă avantaje distincte în ceea ce privește flexibilitatea, ușurința de utilizare și funcționalitatea.

PORTOFOLIU

Poza/imagini copertine cu brate fixe si mobile

Pret foarte bun!

Copertine incasetate

Eleganta si functionalitate pentru protectia spatiului exterior. Copertinele incasetate reprezinta o solutie moderna si estetica pentru a proteja spatiul exterior al cladirilor impotriva razelor solare, ploii si altor conditii meteorologice nefavorabile. Acestea sunt caracterizate de designul lor compact si integrat, fiind ascunse intr-o carcasa speciala, astfel incat sa nu afecteze estetica cladirii.

PORTOFOLIU

Poza/imagini copertine incasetate

Alege cea mai buna solutie de inchidere a terasei!

Iti oferim posibilitatea sa adaptezi spatiul tau la sistemele noastre. Trebuie doar sa ne contactezi si iti oferim solutia!

Testimoniale

Ce spun clientii despre inchiderea terasei!